Luba Uitzendbureau

Assemblagemedewerker

  • Vacature
  • Tijdelijk
VMBO
  • Noord-Brabant
Helmond
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als assemblagemedewerker ben je verantwoordelijk voor het in elkaar zetten van verschillende sport- en spelmaterialen. De werkzaamheden variŽren van zeer fijne tot wat grovere assemblage. Je kunt geconcentreerd en nauwkeurig werken, zowel zelfstandig als in teamverband. Je takenpakket is als volgt: assembleren van producten a.d.h.v. van werktekeningen, controleren van onderdelen en eindproducten, het corrigeren van fouten/afwijkingen en het testen van onderdelen en de eindproducten.

Over het bedrijf

Dit gezellige familiebedrijf is al meer dan 65 jaar actief op het gebied van sporttoestellen, hun producten worden over de hele wereld afgezet. Je werkt in een hecht team met zo?n 7 collega?s. Samen klaren jullie de klus! In de pauzes is er tijd om even een praatje te maken of een rondje te lopen. Dit bedrijf hecht veel waarde aan de sfeer: er worden meerdere malen per jaar activiteiten georganiseerd waarvoor alle collega?s worden uitgenodigd.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau