Luba Uitzendbureau

Assemblagemedewerker

  • Vacature
  • Gelderland
Zaltbommel
20 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als assemblagemedewerker is je hoofdtaak het produceren van kartonnen trays (opzetdozen). Dit zijn verpakkingen voor groente, fruit en andere voedingsmiddelen. Het karton wordt geproduceerd in plano, dit is een gedrukt stuk karton dat nog gevouwen moet worden. Vervolgens wordt dit stuk karton door een machine gevouwen tot de tray. Jij stelt de machine in, houdt toezicht tijdens het vouwproces en bouwt de machine om wanneer er een andere maat doos gevouwen moet worden. Eventuele storingen los je zelf of met behulp van een collega op. Je zorgt voor de aanvoer van materialen (vellen karton) aan de machine en het gereed product voer je af naar het voorraaddepot.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever werkt internationaal en bestaan al bijna 100 jaar. Ze hebben binnenvaartschepen die in de Nederlandse wateren varen en een tak met internationaal wegtransport. In Zaltbommel hebben ze een magazijn waar ze de op- en overslag van diverse goederen verzorgen. Dit bedrijf is een echt familiebedrijf waar inmiddels de 3e en 4e generatie klaar staat om hun klanten te helpen met het zo efficiŽnt mogelijk inrichten van transport. Naast transport heeft je nieuwe werkgever ook een opslag met assemblage voor diverse sectoren in Nederland. Dit maakt het een veelzijdig bedrijf waar nooit een dag hetzelfde is. Kortom: een fijn en warm familiebedrijf met een fijne club mensen waar je graag bij wilt horen!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau