Luba Uitzendbureau

Sorteermedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Aan het begin van het proces worden er materialen door klanten geleverd die vervolgens gesorteerd moeten worden, bijvoorbeeld: oud ijzer en metalen. Samen met jouw vier collega?s zorg jij ervoor dat alles handmatig op de juiste manier wordt gesorteerd en wordt klaar gemaakt voor eventuele verkoop of afvoer. Je bent te typeren als een zelfstandige werknemer die openstaat voor een eventuele groei binnen het bedrijf. Zij bieden jou de mogelijkheid om werkzaamheden te verrichten op de kraan en indien je in het bezit bent van een heftruck certificaat ook de metalen te sorteren a.d.h.v. de heftruck! Geen werkdag is hetzelfde en je kan zowel binnen als buiten werken net wat jouw voorkeur heeft!

De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag: 08:00 uur tot 17:00 uur.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gespecialiseerd in het verhandelen van schroot, metaal en oude ijzers. Zij helpen particulieren, ondernemers en producenten om van hun restpartijen af te komen. Deze restpartijen kunnen bestaan uit vele diverse dingen bijvoorbeeld: auto- onderdelen of overtollige bouwmaterialen. Ook is jouw toekomstige werkgever een verzamelpunt voor oude accu?s of oud metaal. Deze worden op de meest efficiŽnte manier afgevoerd!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau