Luba Uitzendbureau

Magazijn medewerker vliegtuigonderdelen

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Berkel en Rodenrijs
20 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als medewerker magazijn bij jouw toekomstige werkgever ben jij verantwoordelijk voor het hele proces binnen het magazijn; van binnenkomst, tot opslag tot verzenden. Het gaat hier om gereviseerde onderdelen die afkomstig zijn van oude opgekochte vliegtuigen, in alle soorten en maten. Dit gehele proces bestaat uit diverse stappen, waarin het belangrijk is dat jij secuur en geconcentreerd aan het werk bent.

Wanneer de producten worden geleverd moet alles gecontroleerd worden op schade en de partnummers/serienummers van de onderdelen moeten overeenkomen met verschillende checklists. Deze producten worden ingevoerd in het zelfontwikkelde WMS (Warehouse Management Systeem). Dit is een voorraadbeheersysteem. Hierna wordt er een foto gemaakt van het product die direct op de website terecht komt. Het product wordt netjes ingepakt en voorzien van de correcte labels en serienummers. Tenslotte plaats jij deze producten in de juiste stelling.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een jong bedrijf, met circa 30 werknemers, dat zich bezig houdt met de verkoop van gebruikte vliegtuigonderdelen. Nog vliegende toestellen worden aangekocht en door een derde partij gedemonteerd. De onderdelen komen naar de loods en worden vervolgens verkocht aan klanten over de gehele wereld.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau