Luba Uitzendbureau

Logistiek administratief medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als logistiek administratief medewerker maak je deel uit van het logistieke team. Jullie zijn verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van logistieke en transport documenten en voor het beheren van de inbound en outbound stromen. Je zorgt ervoor dat het voorraadbeheer op een efficiŽnte wijze verloopt, zorgt voor een correcte verwerking van bestellingen, verwerkt retouren en volgt back orders op. Gegevens verwerk je in het Warehouse Management Systeem (WMS), genaamd Corax. De tijdige en correcte afhandeling van deze gegevens is essentieel voor het succes van de organisatie. Daarnaast ben je voor interne collega's ťn voor klanten het eerste aanspreekpunt voor vragen en/of problemen. Om dit werk goed te kunnen doen ben je communicatief vaardig, flexibel, accuraat en stressbestendig. Je rapporteert direct aan de warehouse manager.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever werkt internationaal en bestaan al bijna 100 jaar. Ze hebben binnenvaartschepen die in de Nederlandse wateren varen en een tak met internationaal wegtransport. In Zaltbommel hebben ze een magazijn waar ze de op- en overslag van diverse goederen verzorgen. Dit bedrijf is een echt familiebedrijf waar inmiddels de 3e en 4e generatie klaar staat om hun klanten te helpen met het zo efficiŽnt mogelijk inrichten van transport. Naast transport heeft je nieuwe werkgever ook een opslag met assemblage voor diverse sectoren in Nederland. Dit maakt het een veelzijdig bedrijf waar nooit een dag hetzelfde is. Kortom: een fijn en warm familiebedrijf met een fijne club mensen waar je graag bij wilt horen!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau