Luba Uitzendbureau

Accountmanager Vakmedia

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Broek op Langedijk
27 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je komt te werken voor de media van branche- en beroepsorganisaties. Je start elke dag met het zoeken van salesleads en vervolgens bespreek je de wensen en behoeften met potentiŽle klanten. Deze vertaal je vervolgens naar mediabestedingen. Vanaf het aanvangscontact tot en met het sluiten van de deal en opvolging hiervan ben je regelmatig met onze klanten in contact. Als accountmanager werk je in teamverband en sluit je aan bij ťťn van de salesteams die een branchesegment vertegenwoordigt.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever verzorgt al meer dan 40 jaar de sales in de media van branche en beroepsorganisaties. Deze werkgever is op zoek naar enthousiaste medewerkers met een passie voor sales. Je komt in een hecht team te werken waar ze een positieve en informele bedrijfscultuur hebben. Je komt te werken in een inspirerende omgeving met creatieve collega's.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau