Luba Uitzendbureau

Monteur allround (auto)banden

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Heerhugowaard
22 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als monteur banden en wielen ben jij verantwoordelijk voor het vakkundig vervangen van banden en wielen voor personenauto's, bussen en eventueel grotere voertuigen. Je helpt klanten weer op weg vanuit de vestiging, daarnaast help je ook klanten op locatie. Dit kan langs de weg zijn of bijvoorbeeld bij de klant op het terrein. Je zal gedurende de week aan het werk zijn op diverse plekken, dit zorgt ervoor dat geen enkele dag hetzelfde is! Het mooiste zou zijn als je al wat ervaring hebt als monteur banden en wielen. Heb jij dat niet, maar ben jij wel in het bezit van twee rechterhanden, technische aanleg en een gezonde dosis motivatie? Dan gaat je nieuwe werkgever je opleiden. Als monteur banden en wielen help je ook klanten die met banden pech staan. Je draait periodiek mee in een nooddienst en je bent met regelmaat op de zaterdag werkzaam.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is het grootste Europese netwerk voor banden en services. Zij bedienen particulieren, leasemaatschappijen, vrachtwagenparken, landbouw- en industrieklanten en zijn aanwezig in 17 Europese landen met ruim 2300 garages. In Nederland zijn zij aanwezig met ruim 100 garages en zo?n 150 mobiele units (bandenbussen, pechservicetrucks, mobiele uitlijners).

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau