Luba Uitzendbureau

Technisch productiemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Maasdijk
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze leuke functie houd je je bezig met het assembleren van elektrische boor- en zaagmachines en soms ook boorstatieven. Dit allemaal doe jij aan de hand van technische tekeningen. Jij past hier perfect tussen als je een diploma/ervaring hebt in de elektrotechniek, of als jij je in je vrije tijd graag bezig houdt met (het assembleren van) elektronische apparaten, scooters of auto?s. Daarnaast heb je de juiste instelling en werkmentaliteit. Je komt te werken in een gezellig team van 6 collega's waar je zelfstandig aan de slag gaat op jouw eigen werkplaats. Bij grote drukte kan je ook ingezet worden op een van de andere afdelingen. Kortom: een leuke, zelfstandige en afwisselende functie binnen de techniek!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is al meer dan 35 jaar succesvol met het ontwikkelen, produceren en verkopen van professionele bouwapparatuur. Zij beschikken over meerdere vestigingen waaronder één in Maasdijk. Binnen het bedrijf is weinig verloop en de sfeer is dan ook vergelijkbaar met die van een familiebedrijf. Er vinden tevredenheidsonderzoeken plaats, er worden uitjes georganiseerd en er is een persoonlijke benadering van de medewerkers. Op deze manier doet het bedrijf er alles aan om een goede werksfeer te creëren. Ze zijn dan ook op zoek naar iemand die voor langere tijd binnen dit bedrijf aan de slag wil.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau