Luba Uitzendbureau

Montage medewerker transportbanden

Details van de functie

Logo Over de functie

Je gaat transportbanden maken. Deze (lopende)banden worden gebruikt bij productie bedrijven, bijvoorbeeld in de voedselproductie of tuinbouw. Je taken bestaan uit het opmeten en snijden van het materiaal, de machines instellen, met handgereedschappen de rollen verder afwerken en het eindproduct klaar maken voor verzending. Nadat je goed bent ingewerkt ga je ook bij de bedrijven deze transportbanden installeren en controleren en onderhouden. Je groeit dus door naar servicemonteur.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is specialist op het gebied van transport- en procesbanden. Zij geven technisch advies over bandtoepassingen, hebben een uitgebreid assortiment en leveren een 24-uur service aan hun klanten. In de productie werken 6 mensen, die allemaal ook als service monteur werkzaam zijn. Naast hard werken wordt er uiteraard ook gelachen met elkaar.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau