Luba Uitzendbureau

Service monteur

Details van de functie

Logo Over de functie

Je begint de dag met een lekkere kop koffie. Samen met je collega's neem je de planning en de werkzaamheden voor die dag nog even door, en ga je vervolgens op pad naar je eerste klus middels een bedrijf bus, dit kan door heel Nederland zijn! Als monteur ben jij het aanspreekpunt voor klanten. Jij zorgt voor de montage van de bewegwijzering en verhelpt eventuele storingen bij de klanten. De werkzaamheden zijn geen dag hetzelfde en jij bent door heel Nederland aan het werk. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit: het plaatsen van bewegwijzering, verhelpen van eventuele storingen, aanbrengen van folie producten.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een totaalaanbieder op het gebied van bewegwijzering, lichtreclame en narrowcasting, projectinrichting en audiovisuele systemen. Al meer dan 20 jaar produceren zij zeer uiteenlopende producten voor klanten in binnen- en buitenland. Van standaardproducten tot zeer specialistisch maatwerk. Oog voor detail, flexibiliteit en innovatiekracht vormen de basis van het succes en dragen bij aan het succes van vele klanten, die zich optimaal kunnen onderscheiden in hun branche.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau