Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker inpak

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
De Lier
19 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Samen met jouw collega's ga je aan de slag als inpakker in De Lier. Je komt te werken in een 3-ploegendienst. Je werkt in de ochtenddienst van 7:00 tot 15:00 uur, de middagen van 15:00 tot 23:00 uur en de nachten van 23:00 tot 7:00 uur. Dit wisselt elke week. Je gaat aluminiumprofielen inpakken, karton snijden, het controleren op krassen/deuken en gegevens invoeren voor de stickers die op de pakketten gaan.

Over het bedrijf

Van origine een specialist in de tuinbouw. Maar het ondernemen zat in het bloed van de oprichter. Zo heeft het bedrijf nu een toonaangevende fabriek in aluminiumprofielen met internationale klanten. Ongeveer 150 medewerkers gaan elke dag met veel plezier naar het werk om de klant nog beter te bedienen. Er wordt veel geļnvesteerd in de medewerkers om elke dag beter te worden en het vertrouwen onderling te vergroten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau