Luba Uitzendbureau

Teamleider Productie

  • Vacature
  • Tijdelijk
VMBO
  • Noord-Holland
Amstelveen
30 juni 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Ben jij de Teamleider die klaar is om door te groeien? Dan is dit je kans! Naast je rol als Teamleider krijg je namelijk een bredere verantwoordelijkheid om de productie manager te ondersteunen in zijn werkzaamheden. Allereerst krijg je, als een van de vier teamleiders, de operationele verantwoordelijkheid voor jouw eigen team, dat bestaat uit ongeveer 15 medewerkers. Je realiseert samen met je team de productiedoelstellingen. Daarnaast word je verantwoordelijk voor een aantal belangrijke operationele management taken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het delen van de totale productieplanning, het verder opzetten en uitwerken van het onderhoudsplan voor de fabriek en het bewaken van de BRC certificering.

Je werkt voorlopig in 2 ploegendiensten. De werktijden zijn van 6.00 uur tot 14.30 uur, en van 14.30 uur tot 23:30 uur.

Over het bedrijf

Een grote producent en handelsmaatschappij van pizzaproducten in Amstelveen. Groeiend en jong bedrijf met een grote productieomgeving en magazijn. De cultuur van het bedrijf is zeer informeel. Je krijgt veel vrijheid en zelfstandigheid om te laten zien wat je waard bent. Ondernemerschap, korte lijnen en een positieve werksfeer kenmerken deze snelgroeiende organisatie. Dit is een optimale werkomgeving om je eigen talenten te gebruiken en verder te ontwikkelen. Hiernaast zijn er tal van leuke activiteiten binnen de organisatie waar je aan mee kunt doen en is er de mogelijkheid om te fitnessen in de eigen gym!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau