Luba Uitzendbureau

Technisch Productiemedewerker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Wieringerwerf
18 januari 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw toekomstige werkgever zoekt versterking van het team, iemand met een technische achtergrond. Welke richting is niet van belang, als je maar handig bent, technisch inzicht hebt, goed nadenkt over je werk en precies en nauwkeurig werkt: heb je ervaring met decoupeerzagen, haakse slijpers, boormachines? Kun je kitten, goed verven? Dat kan een goede basis zijn. Er wordt hier gewerkt aan composiet (vezel versterkte kunststof) tanks van 7-8 meter lang en een doorsnee van 2,4 meter. gemaakt met een geautomatiseerd productieproces. Na afwerking van de tank worden stalen frames aangebracht, een buitenbekleding en isolatie en daarna worden trappen, bordessen, kranen en ventielen op de tank gemonteerd. Na de eindkeuring is het product gereed om de weg op te gaan. De werkzaamheden zijn afwisselend en variŽren van composietwerk, verlijmen, kitten tot montagewerk. Deze werkzaamheden worden op verschillende stations uitgevoerd.

Er wordt voor opleiding en instructies gezorgd om je bekend te maken met de uiteenlopende technieken.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een jong bedrijf dat composiet tankcontainers voor het vervoer van vloeistoffen bouwt. Het gaat om een nieuw innovatief product dat uniek is in de wereld. Zij hebben inmiddels al meer dan 400 tankcontainers geleverd en gaan ervan uit dat door voortgaande marktacceptatie verdere groei van de onderneming realiteit wordt. Zij willen een sterk team medewerkers opbouwen die zich verantwoordelijk voelt voor de productie van een high tech, kwaliteitsproduct waar ze trots op zijn. Vernieuwing, samenwerking en continu verbeteren zijn de standaard. Sinds de verhuizing naar een grotere productielocatie in 2017, heeft het bedrijf al een grote efficiency en kwaliteitsverbetering doorgemaakt. De doelstelling is de productie verder door te ontwikkelen tot een gestroomlijnde efficiŽnte lean productieorganisatie.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau