Luba Uitzendbureau

Operator Productie

  • Vacature
  • Noord-Holland
De Kwakel
22 oktober 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw nieuwe werkgever is gevestigd in De Kwakel en is voor hun dynamische productieomgeving op zoek naar een Operator. In deze verantwoordelijke functie werk je samen met de teamleiders en andere operators aan een zo efficiŽnt mogelijk productieproces van groente en fruit. Er bestaan veel soorten groenten en fruit welke op allemaal manieren verpakt moeten worden via de productielijnen. Jij zorgt voor een soepel lopend proces en stuurt de medewerkers aan. Het is een diverse functie waarbij je leiding gaat geven en storingen aan de banden gaat oplossingen. we verwachten van jou dat je dus technische inzicht hebt. pas als je er zelf niet uitkomt schakel je de teamleider in. De werktijden liggen tussen 06:00 en 24:00 uur, op maandag tot en met zaterdag. er wordt gewerkt middels een rooster welke iedere week wordt gemaakt. de zaterdagen worden zo goed mogelijk afgewisseld.

Over het bedrijf

Een vooruitstrevende importeur en leverancier van groenten en fruit aan groothandels en grootwinkelbedrijven in binnen- en buitenland. Het bedrijf bestaat al lang en is echt een begrip in omgeving. De afdeling Productie kent 11 verpakkingslijnen en 40 vaste medewerkers, wat geregeld in hoogseizoen aangevuld wordt met 200 uitzendkrachten verdeeld over de 2 shifts. Het bedrijf vindt werksfeer en samenwerking heel belangrijk en de medewerkers zijn trots op wat er iedere dag wordt gepresteerd.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau