Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
  • Vast contract
VMBO
  • Noord-Holland
Uitgeest
1 december 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je houdt van aanpakken en bent verantwoordelijk voor de productie en assemblage van transportbanden. Daarnaast verzorg je de werkvoorbereiding. Je start aan het begin van het productieproces. Je meet de band af, splitst deze en zorgt ervoor dat hij oneindig gemaakt wordt door onder andere te snijden en te stanzen. Als je dit onder de knie hebt, wordt gekeken naar de volgende stap. Deze is afhankelijk van jouw kwaliteiten. Daarnaast produceer je onderdelen op voorraad, zodat het productieproces vlot kan verlopen. Er zijn diverse machines met elk hun eigen bewerking in het proces. Jij zal voornamelijk op een klein aantal machines ingezet worden, waarbij je het werk redelijk zelfstandig uit kan voeren na ongeveer vijf maanden. De eerste vijf maanden zal je daarom veel leren over het productieproces van de transportbanden.

Je wordt ingewerkt in de dagdienst van maandag tot en met donderdag van 7:00 ? 16:30 uur en vrijdag van 7:00-13:15 uur. Na de inwerkperiode wordt het een 2-ploegendienst. De tijden van de ochtenddienst zijn van maandag tot en met donderdag van 5:30-14:00 uur en vrijdag van 5:30-11:30 uur. De tijden van de middagdienst zijn van maandag tot en met donderdag van 14:00-22:30 uur en vrijdag van 11:30-17:30 uur. Eenmaal in de ploegendienst ontvang je 14% ploegentoeslag over elk gewerkt uur.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever heeft al ruim 30 jaar ervaring in het produceren van kunststof transportbanden en hebben één van de grootste confectiewerkplaatsen van Europa. Het pakket aan transportbanden die het bedrijf levert, is zeer uiteenlopend. Het gaat om grote transportbanden, gericht op bijvoorbeeld het verplaatsen van aardappelen, levensmiddelen, etc. Daarnaast maken ze transportbanden geschikt voor distributiecentra, luchthavens, sportcomplexen (denk aan fitness banden), supermarkten (lege flessen, kassabanden). Dit is een echt familiebedrijf waar werknemers over het algemeen lang in dienst blijven. Er worden leuke activiteiten verzorgd voor het personeel, zoals een maandelijks moment in de kantine, waarbij koffie en taart verzorgd wordt en verjaardagen worden gevierd.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau