Luba Uitzendbureau

Operator

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Eersel
1 december 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Samen met jouw collega?s ben jij een belangrijke schakel in het afvullen van Filet Americain. Jij bent verantwoordelijk voor de productielijn en zorgt dat het proces secuur verricht wordt. Gedurende de dag ben jij voornamelijk bezig met het uitvoeren van kwaliteitscontroles, verhelpen van de storingen in de machines, ombouwen van de productielijn en het contact met de technische dienst. Bij het productieproces moeten de HACCP- voorschriften opgevolgd worden. Het rekening houden met allergenen en keurmerken staat hoog in het vaandel bij deze functie. Je bent overigens het aanspreekpunt voor het vaststellen van de kwaliteitsnormen voordat de Filet Americain de productie verlaat en doorgaat naar de inpakafdeling.

De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, 06:00 tot 15:00 uur. Indien er de drukte sterk toeneemt zal er een verschoven dagdienst plaatsvinden van 10:00 tot 19:00 uur.

Over het bedrijf

Dit bedrijf behoort tot de top 10 van de lijst snelgroeiende bedrijven. Er worden producten in de voedselbranche ontwikkelt en gemaakt. Van origine is dit een familiebedrijf wat nu is samengevoegd met een marktleider op zijn gebied. Het team waarin je komt te werken bestaat uit ongeveer 20 medewerkers, zowel vast als flexibele krachten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau