Luba Uitzendbureau

Expediteur Zeevracht

Details van de functie

Logo Over de functie

Als expediteur zeevracht ben jij verantwoordelijk voor al het zeetransport. Je schakelt met de klant en zorgt voor de juiste documentatie. Je maakt deel uit van een klein en zeer betrokken team. Ontwikkelingsmogelijkheden zijn er volop! Je kerntaken bestaan uit het organiseren en co÷rdineren van import en export. Je houdt je bezig met het opmaken van facturen alvorens deze te versturen naar je opdrachtgever. Relatiebeheer met klanten en collega's behoort ook tot jou taken.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een logistieke dienstverlener met een breed scala aan dienstverlening. Denk hierbij aan zee -en wegtransport, maar bijvoorbeeld ook aan vrije opslag en digitalisering.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau