Luba Uitzendbureau

Expediteur Export

  • Vacature
  • Vast contract
  • Zuid-Holland
Rotterdam
22 oktober 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In de functie van expediteur houd jij je bezig met het exportgedeelte. Je werkt zelfstandig en bent verantwoordelijk voor het binnenhalen, beoordelen en accepteren van expeditieopdrachten. Daarnaast besteedt je diensten van A tot Z uit aan leveranciers en zorg je voor inkoop van transportdiensten, een correcte planning en stukje douane-afhandeling. Tenslotte stel je werkinstructies, los- en laadopdrachten op en zorg je voor een correct administratieve afhandeling. Het gaat hier om een fulltime dienstverband. De werktijden zijn van 08:00 tot 16:30 uur of van 08:30 tot 17:00 uur.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is ooit begonnen als wegvervoerder en van daaruit uitgegroeid tot een bedrijf dat nu de im- en export doet over de hele wereld. Het leuke team waarin waar jij komt te werken bestaat uit circa 7 mensen. Er wordt verwacht dat je zelfstandig kunt werken maar uiteraard is er ook ruimte om te klankborden met jouw collega's.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau