Luba Uitzendbureau

Medewerker online leeromgeving

Details van de functie

Logo Over de functie

Als medewerker online leeromgeving houd jij je bezig met het ontwikkelen een bijhouden van het online trainingsaanbod. Deze trainingen zijn bedoeld voor de collega's van de service, voornamelijk de monteurs. Hierbij kan je denken aan een technische producttraining, maar ook aan een training 'omgaan met klanten'. Bij het ontwikkelen van de training pas jij diverse methodieken toe om het allemaal uitdagend te houden. Ook gooi je je creativiteit in de strijd met aantrekkelijke modellen en instructiefilmpjes. Alle trainingen worden ontwikkeld in het Engels. Uiteraard kan het zo zijn dat een collega een vraag heeft over een training die jij hebt gemaakt, je bent hiervoor ook een soort interne klantenservice.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een internationaal opererend bedrijf in de regio van Alkmaar. Het opleiden van medewerkers is erg belangrijk voor ze.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau