Luba Uitzendbureau

Operator lasmachine

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
IJmuiden
22 oktober 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij gaat bij dit bedrijf aan de slag als operator van de lasmachine. Deze wordt gebruikt voor het lassen van stijlen en dorpels die uit de voorbewerking komen. Dit om van alles één geheel te maken. Jij gaat leren hoe dit proces werkt op de hoofdlocatie, met als doel om dit straks zelfstandig uit te gaan voeren op een andere locatie! Een leuke uitdaging dus waarbij je een vak leert en zelfstandig kan werken.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is de toonaangevende producent van kunststof kozijnen en levert een uitgebreid profiel- en kleurenprogramma aan de zakelijke markt. Bij dit bedrijf kun je terecht voor de beste en de mooiste kunststof kozijnen die wij ons kunnen voorstellen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en dit zie je ook terug in het product. Van A tot Z staat service centraal en alles wordt op maat gemaakt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau