Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Je komt te werken in het warehouse in de Waalhaven. Vanwege de grote drukte heeft zich een achterstand opgebouwd die de komende maanden weggewerkt moet worden. Jouw hulp komt als geroepen, en jouw collega's zijn blij met jouw komst. Het gaat om een allround magazijn functie waarbij de nadruk dus ligt op het wegwerken van de achterstanden. Zo controleer je zendingen op inhoud en of deze niet beschadigd is en zet je ze klaar voor transport. Verder hou je oog op de planning en zorg je dat de juiste zendingen op tijd klaar staan.

Het gaat om een fulltime functie voor minimaal 2 maanden.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is één van de grootste logistieke dienstverleners wereldwijd. Het is een informele organisatie, het is gewoon 'jij' en 'je' en je mag bij iedereen het kantoor binnenwandelen. Je kan de locatie goed met zowel openbaar vervoer als met eigen vervoer bereiken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau