Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze baan ben je verantwoordelijk voor het managen en participeren van de plant projecten die verkocht worden maar ook het sales proces voorafgaande aan de verkoop. Het uitvoeren van analyses, presentaties opstellen, evalueren van de sales maar ook het ontdekken van mogelijkheden en kosten calculeren vallen onder jouw taken. Het managen van de projecten omvat taken zoals het monitoren van de voortgang, deadlines in de gaten houden en het ERP systeem up to date houden.

Ben jij die kandidaat die goed overzicht kan houden bij volledige processen en kan anticiperen op potentiele problemen? Denk jij in oplossingen en houd jij er van om doelen te bereiken met het team? Twijfel dan niet maar solliciteer direct op deze mooie functie.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een grote speler in de tuinbouw branche. Ze kopen, exporteren en ontwerpen tuinbouw- en sierteeltproducten rechtstreeks aan internationale top retailers wereldwijd. De organisatie heeft een gezellige sfeer en veel collega's werken er voor lange termijn.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau