Luba Uitzendbureau

Technische dienst medewerker / monteur

  • Vacature
  • Noord-Holland
Wormerveer
22 oktober 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Bij je toekomstige werkgever voer je onderhoud en reparaties uit, verhelp je storingen en regel je nieuwe installaties. Je voert klussen uit door het hele land en werkt altijd samen met een collega. Werken bij de technische dienst betekent bezig zijn met elektra (E), installaties (W), klimaattechniek, data en mogelijk ook mechatronica. Gevoel met techniek en denken in oplossingen komt dagelijks aan bod in jouw nieuwe werk. Je hebt veel contact met collega?s en leveranciers.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een technisch dienstverlener die sterk is in het ontzorgen van bedrijven die technisch onderhoud nodig hebben aan gebouwgebonden w-installaties. Een echte specialist in het reconditioneren van bestaande luchtbehandeling installaties en ventilatiesystemen. Service is voor hun oplossingsgericht denken en samen met de klant alle mogelijkheden bekijken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau