Luba Uitzendbureau

Monteur productieapparatuur

Details van de functie

Logo Over de functie

Je gaat je samen met je collega's bezighouden met onderhouds-, reparatie-, en modificatiewerkzaamheden aan productie installaties. Uiteraard zorg je er daarbij voor dat een veilige werking gewaarborgd is. Je dag bestaat uit het uitvoeren van periodieke inspecties op voornamelijk mechanisch en en elektrotechnisch gebied. Je draagt er zorg voor dat technische problemen van onder andere vulmachines en verpakkingsmachines tijdig aan het licht komen zodat lijnen niet stil komen te staan. Je verhelpt storingen op mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektronisch en besturingstechnisch gebied. Om het onderhoud te optimaliseren maak je gebruik van een onderhoudsmanagement systeem en neem je deel aan werkgroepen.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een vijfde generatie familiebedrijf. De organisatie kenmerkt zich door een lange termijn visie met oog voor traditie en kwaliteit. Van grondstof tot eindproduct wordt alles vanuit Gouda geregeld. De organisatie ontwikkelt zich snel en er heerst een informele en fijne werksfeer.

Maak jij van deze fulltime functie als Monteur in Gouda jouw nieuwe baan? Reageer dan direct.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau