Luba Uitzendbureau

Monteur

Details van de functie

Logo Over het werk

We zijn op zoek naar een technisch vaardige monteur die zich graag verder willen ontwikkelen in de koeltechniek. In jouw nieuwe functie verricht je verschillende taken waaronder het verrichten van service-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden van koelcontainers. Je start in de basis om alle systemen te leren kennen. Naarmate je de systemen kent ga je steeds meer zelfstandig aan de slag. Je voert keuringen uit en doet inspecties om eventuele storingen of fouten te ontdekken. Vervolgens is het jouw verantwoordelijkheid om betreffende fouten of storingen te herstellen. Ook de administratieve registratie mag ook niet ontbreken binnen jouw takenpakket want je zal na het uitvoeren van bovengenoemde werkzaamheden een schaderapport opstellen.

Wat wij bieden

  • Uitzicht op een vast dienstverband
  • Gezellige werksfeer
  • Uitdagende en diverse baan
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en eventuele interne opleidingsmogelijkheden en het volgen van cursussen
  • Je werkt in ploegendiensten: Dagdienst 07:00 - 16:00, Avonddienst 16:00 - 23:00, Nachtdienst 23:00 - 07:00 uur

Wat wij vragen

  • Je hebt al een eerste ervaring in de techniek opgedaan
  • Verantwoordelijkheidsgevoel en leergierig
  • In bezit van een geldig VCA-certificaat
  • Rijbewijs B

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gelegen in Spijkenisse en op de Maasvlakte. Sinds kort zijn zij ook actief in Vlissingen. Het is een bedrijf dat zich richt op de onderhoud en reparatie van koelcontainers en hierin ook de grootste is van Europa. Zij zijn op zoek naar gemotiveerde monteurs die graag onderdeel zijn van een groeiende organisatie.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau