WerkTalent

Productiemedewerker Metaal

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze klant is gevestigd in Tilburg en actief in automatische bedrijfsdeuren. Het is een leuke gevarieerde techniek. Een stabiel, professioneel bedrijf met een goede reputatie, weinig verloop en gezonde financiŽle situatie.

Functieomschrijving
Beeld je maar in: een fijne werkplaats waar maatwerk producten worden gemaakt (deuren, schuifpuien, rolluiken etc). Na een bak koffie kom je de werkplaats in, er ligt een nieuwe uitdagende technische tekening voor je klaar! Je gaat de materialen bij elkaar zoeken en begint met bouwen. Hierbij verricht je werkzaamheden zoals boren, tappen, zagen, slijpen en vervolgens assembleren (soms ook als CNC operator). Lassen komt nauwelijks voor. Het leuke is dat je een compleet werkstuk ziet groeien en jij een mooi werkend product aflevert. Het assembleren bestaat uit het in elkaar zetten en inbouwen van motoren, elektra, rollen, riemen etc. Het leuke van de functie is dat het geen lompe techniek is, je veelal lekker binnen staat en dat er geen series voorkomen.

Functie-eisen
Je beschikt over een technische opleiding en hebt eventueel al technische ervaring (geen eis). Verder is het fijn als je in de omgeving van Waalwijk woont. Dat kan bijvoorbeeld zijn Breda, Den Bosch of Tilburg. Als laatste is het van belang dat je een rijbewijs of vervoer hebt en fulltime beschikbaar bent.

Sollicitatieprocedure
Interesse? Of wil je meer informatie? Reageer dan direct, [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent