Luba Uitzendbureau

Medewerker polyester bewerking

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
IJmuiden
27 mei 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij gaat bij een jachtwerf aan de slag als medewerker polyesterbewerking in de werkplaats. Je begint de dag met een kop koffie samen met je collega?s en vervolgens ga je naar je werkplek. De werkplaats is opgedeeld in verschillende delen en op elke plek wordt een ander onderdeel van de boot in elkaar gezet. Voor het maken van een boot moeten mallen gemaakt worden en vervolgens worden deze mallen bekleed met polyester. Als dit hard is, moet het uit de mal worden gehaald en afgewerkt zodat het in de boot geplaatst kan worden. Hier zal jij voornamelijk verantwoordelijk voor zijn.

Verder moeten de boten geschilderd worden en in elkaar gezet worden. Het kan ook voorkomen dat je samen met collega?s onderhoud pleegt aan de boten van de klanten. Dit gebeurt voornamelijk tijdens de winterstalling. Aan het einde van de dag zorg je dat je je werkplek weer netjes achterlaat.

Over het bedrijf

Een toonaangevende werf die luxe zeiljachten bouwt in het hoogste segment. Op het jachtwerf worden boten gemaakt vanaf het ontwerp tot aan het eindproduct. Er heerst een informele sfeer op de werkvloer. Het bedrijf vindt het belangrijk dat het werk leuk is, maar dat er ook hard gewerkt wordt. Belangrijk is dat je niet snel op geeft en bereid bent om te leren.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau