Luba Uitzendbureau

Medewerker Verkoop Binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Als medewerker verkoop binnendienst ben jij mede verantwoordelijk voor de internationale verkoop van de producten van het bedrijf. Hiervoor neem jij een lading enthousiasme en technische kennis mee. Het is belangrijk dat je weet waar je het over hebt en dat de klanten doorhebben dat je praat vanuit expertise. Er is natuurlijk een inwerkperiode maar technische basiskennis is een vereiste. Denk hierbij aan kennis van materialen of wat 1/2" is.

De producten die jij gaat verkopen zijn specialistische slangen, leidingen en systemen voor het beschermen van elektrische kabels en het transporteren van vloeistoffen en gassen. Een voorbeeld hiervan: de dikke stroomkabels die je ziet bij concerten en festivals. De verkoop doe je in samenwerking met diverse salesmanagers in het buitenland. Jij zal vragen beantwoorden, zowel telefonisch als via de mail, en alles administratief afhandelen. Hiervoor is het belangrijk dat je vloeiend Nederlands, Engels en Duits spreekt. Meer talen zijn een pre.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever levert al meer dan 75 jaar specialistische slangen, leidingen en systemen voor het beschermen van elektrische kabels en het transporteren van vloeistoffen en gassen. Met een breed scala aan speciaal ontworpen en ontwikkelde producten en een professioneel verkoop- en ondersteuningsteam, zijn zij er trots op een betrouwbare partner te zijn voor hun klanten in vele industrieŽn.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau