Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Beverwijk
1 december 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Het bouwen en klaarzetten van tenten is fysiek zwaar werk, dus als je hier in het magazijn aan het werk gaat, heb je geen sportschool abonnement meer nodig. Win - win situatie! In het magazijn regel jij alle zaakjes. Je helpt bij het laden en lossen, je doet aan ordenpicken en daarnaast heb je ook nog at administratief werk. Het is gevarieerd werk, want zo nu en dan zal je ook mee gevraagd worden naar locatie om te helpen bij het opzetten van een tent. Je bent er ter ondersteuning van de logistiek manager en het zal handig zijn als je weet hoe je met een computer omgaat. Je begint om 08:30 tot 17:00 uur van maandag tot en met vrijdag. Het hebben van een heftruck certificaat is een pré, heb je die niet, dan kan je die uiteindelijk halen. Het is een hecht team dat daar werkt en het is belangrijk dat jij daar tussen past. Ze zoeken dus een teamspeler.

Over het bedrijf

Het is begonnen als familie bedrijf en zit gevestigd zowel in Nederland als in Duitsland. Het bedrijf zet tenten op voor festivals, maar heeft ook een tak dat ingehuurd kan worden voor huisvesting. Zo hebben ze gedurende corona tenten opgezet voor test- en priklocaties. Het is een klein maar fijn team bestaande uit 17 personen. De meeste zitten er al jaren en nu zoeken ze iemand die daar jaren met hen wil werken. Het is een gezellig bedrijf dat staat voor duurzaamheid en kwaliteit. Klantgerichtheid staat voorop. Ze spreken bij dit bedrijf over een wij-gevoel. En tentenbouwer ben je niet, maar wordt je.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau