Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Amstelveen
22 oktober 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor een bedrijf in Amstelveen zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker die zich gaat bezighouden met het verzamelen, controleren en verzendklaar maken van uitgaande orders. Je doet dit een bijna volledig geautomatiseerd magazijn waar ongeveer 15 man aan het werk is. Het is een groot magazijn waarvan een deel van het proces nog handmatig moet worden uitgevoerd. Je gaat de orders verzendklaar maken door middel van digitale orderpicklijsten. De goederen plaats je op een pallet, maar dit moet gezien de grootte van de order nauwkeurig gebeuren. Als de order compleet is laat de computer dit weten en zal de order gereed worden gemaakt voor verzending. Dit kan zijn het insealen of het verplaatsen van de pallet naar de juiste stelling. Voor deze functie is het belangrijk dat je goederen met een gewicht van +- 20 kilo gaat tillen en hier fysiek toe in staat bent.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een grote internationale speler op het gebied van verpakkingsoplossingen voor bloemen en planten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amstelveen, zo ook hun magazijn. Zij leveren verpakkingen, bloemisterij-artikelen en decoratiemateriaal met respect voor mens en planeet. Hun missie is dan ook de meest toonaangevende onderneming zijn voor alle betrokkenen door innovatie in duurzame processen en producten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau