Luba Uitzendbureau

Hoofd Technische Dienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Als Hoofd Technische dienst binnen dit bedrijf ben jij verantwoordelijk voor het draaiend houdende van het machinepark. Daarnaast ben jij ook het aanspreekpunt van de Technische Dienst en stuur je dan ook drie medewerkers aan.Naast dat jij zorgt dat de productie door kan draaien houd jij ook het onderhoud bji van de panden en zorg jij voor alle technische services. Je kan als Hoofd Technische Dienst jouw visie toepassen op het technische beleid binnen dit bedrijf. Aan de hand van de door jouw ontworpen verbeterplannen, meerjarige onderhoudsplannen en investeringsvoorstellen zal je, in samenspraak met het management, de continu´teit en kwaliteit van het productieproces waarborgen en waar mogelijk verbeteren. Naast het ontwikkelen, berekenen en plannen van het technische beleid speel je ook een grote rol in het uitvoeren van het beleid. Je co÷rdineert en corrigeert waar nodig en stroopt ook zelf de mouwen op voor allerlei onderhouds-, optimalisatie- en reparatiewerkzaamheden.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een grote speler in de tuinbouw branche. Ze kopen, exporteren en ontwerpen tuinbouw- en sierteeltproducten rechtstreeks aan internationale top retailers wereldwijd. De organisatie heeft een gezellige sfeer en veel collega's werken er voor lange termijn.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau