Luba Uitzendbureau

Proces operator - leerwerktraject

  • Vacature
  • Tijdelijk
VMBO
  • Zuid-Holland
Hillegom
6 december 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Dit bedrijf biedt leerwerkplekken voor de opleiding tot procesoperator. Binnen één jaar kan jij een mbo diploma halen, terwijl je ook al fulltime salaris verdient! Je werkt namelijk 4 dagen en volgt 1 dag les. Na het behalen van je diploma, heb je direct een vaste baan. Je blijft dan namelijk 5 dagen per week werken. Ben jij één van de toekomstige procesoperators? Wij vertellen je graag meer!

Je gaat gelijk aan de slag en daarnaast leer je in een periode van één jaar de werking van de machines en de achterliggende gedachte. Ook is het van belang dat je aan het einde van de opleiding weet hoe je het productieproces precies moet draaien. Aan het einde van de opleiding weet jij precies hoe je zelfstandig storingen kan oplossen, machines opnieuw instelt of de machine ombouwt. Jij hebt de controle over het hele proces!

De diensten zijn als volgt:
nachtdienst: 23:30 tot 07:30 uur
ochtenddienst: 07:30 tot 15:30 uur
middagdienst: 15:30 tot 23:30 uur.

Jij komt in aanmerking als je interesse hebt in techniek en gemotiveerd bent een vak te leren. Interesse in techniek kan op veel verschillende manieren: Bijvoorbeeld omdat je een technische middelbare school hebt gevold. Of je hebt bijvoorbeeld altijd aan brommers gesleuteld; of dat nog steeds met regelmaat doet. Is dit het geval, dan ben jij de perfecte kandidaat. Blijkt uit iets anders dat jij techniek superleuk vindt, reageer dan ook!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een belangrijke producent van plastic verpakkingen en folies. Dit breed scala aan producten worden geproduceerd in hun moderne fabriek. De verkoop vindt plaats vanuit de hoofdvestiging in Hillegom

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau