Luba Uitzendbureau

Meewerkend voorman magazijn

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Ouderkerk aan den IJssel
22 oktober 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als meewerkend voorman stuur je de magazijnmedewerkers aan, controleer en bewaak je de kwaliteit van de werkzaamheden en voert de werkzaamheden ook zelf uit.

In deze functie zal je werkzaam zijn in een magazijn waar er zowel tankopleggers als containers worden gelost en geladen en daarnaast ook opslag- en af vul activiteiten plaatsvinden. Je ziet er op toe dat de gemaakte afspraken worden nageleefd, zowel met de transporteurs als met de interne planning. Je stuurt samen met de voorman een team van medewerkers aan en bewaakt de voortgang van de verschillende processen. Daarnaast draag je actief bij aan het verbeteren van de interne processen door je actieve houding en probleemoplossend vermogen.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een familiebedrijf en een gerenommeerde speler op het gebied van tankopslag en tanktransport en ontzorgt de klanten in de gehele logistieke keten van opslag, transport en handling van plantaardige oliŽn en vetten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau