Luba Uitzendbureau

Commercieel Medewerker Binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Als commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse contact met diverse (potentiŽle) klanten via de telefoon en de e-mail (MS Outlook). Jij onderhoudt het contact en beantwoord binnenkomende vragen. Hierbij kan je denken aan vragen zoals vervoersmogelijkheden, traceringen en tarieven. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de planning en ben je bezig met administratieve taken zoals het maken van offertes in Excel en het maken van contracten in Word. Je maakt transportabels, regelt afhandelingen bij externe klanten en maakt exportdocumenten op.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is groot magazijn in Zaandam. Ze werken voornamelijk met het MKB die weer doorverkopen aan grote leveranciers. Het bedrijf bestaat al sinds 1993 en wordt steeds groter. Vier maanden geleden zijn zij weer uitgebreid en het komende jaar hopen ze een digitaal systeem te lanceren binnen het bedrijf. Je komt binnen een gezellig team te werken waar veel grappen onderling worden gemaakt. Je werkgever gaat bij goed functioneren kijken naar jouw kwaliteiten en aan de hand daarvan kan je extra werkzaamheden oppakken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau