Luba Uitzendbureau

TIG Lasser

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Katwijk
21 januari 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als lasser monteer je onderdelen, maak je lasverbindingen met behulp van handbediende TIG en/of MIG/MAG lasmachines. Verder ben jij ook inzetbaar op andere werkplekken binnen de lijn/afdeling, zoals lektesten, drogen/verpakken en het voortraject. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de geldende instructies en kwaliteitseisen.

Jij bent verantwoordelijk voor het instellen van lasparameters op de handbediende lasmachines afhankelijk van de materiaalsoort en materiaaldikte. Hierbij tref jij voorbereidingen voor het monteren en lassen van onderdelen, t-lasnaden en mogelijke reparaties d.m.v. het schoonmaken en controleren van de machinaal aangebrachte lasnaden. Hecht- en af lassen onderdelen eventueel met behulp van lasmallen, maken van t-naad lasverbindingen en indien nodig reparatielassen uitvoeren. Jij voert ook voorgeschreven kwaliteitscontroles en registraties uit. Eventueel voer jij ook overige werkzaamheden uit in het voor- en natraject binnen de lijn/afdeling (productiemedewerker taken)

De ploegendiensten zien er als volgt uit: 07.00 tot 15.00 (dagdienst), 15.00 tot 23.00 (avond), 23.00 tot 07.00 (nacht)

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is producent en leverancier van aluminium producten uit dun plaatwerk en is gevestigd in Katwijk. Het bedrijf produceert aluminium brandstoftanks, hydrauliek tanks en aanverwante producten voor de automotive industrie. De klanten zijn onder andere de vrachtwagen (om)bouwers (OEM en CAS). De afzetmarkt ligt hoofdzakelijk in Europa.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau