WerkTalent

Auto Monteur

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een innovatief en snelgroeiend bedrijf dat zich als 20 jaar bevindt in de autobranche en gevestigd is in Zoetermeer. Daarnaast verlenen zij verschillende diensten zoals: onderhoudsmonteur, APK keuren, het importeren en exporteren van auto's, wholesale in de EU en US, banden verwisselen, auto's ombouwen, etc.

Het bedrijf bestaat uit 50 man personeel en hebben allemaal een passie voor Amerikaanse auto's, sportwagens en klassiekers. Hier zal je dan ook voornamelijk mee te maken gaan krijgen.

Dit is je kans! Solliciteer snel en wie weet mag jij snel aan de slag bij dit leuke bedrijf!

Functieomschrijving
Jij gaat aan de slag bij innovatief en snel groeiend bedrijf dat zich als 20 jaar bevindt in de autobranche. Het bedrijf verleend full service diensten zoals: het importeren en exporteren van auto's, Wholesale in de EU en Amerika, Apk's, montages, etc.

In jouw technische functie als eerste of tweede autotechnicus ga jij ervoor zorgen dat alle wensen van de klanten worden vervuld. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit:- Jouw persoonlijke planning nakijken en het werk voorbereiden;
- Stroomschema's nalopen;
- APK keuringen uitvoeren (APK Keurmeester);
- Het monteren en demonteren van banden;
- Orders + facturen maken en verwerken in het systeem;
- Werkplaats schoonhouden;

Jij zal aan het werk gaan in een dagdienst van maandag tot en met vrijdag in een fulltime (40 uur) functie.

Functie-eisen
- Woonachtig in de omgeving van: Gouda, Rotterdam, Leiden, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den Ijssel, etc;
- Je bent in het bezit van een diploma voor eerste of tweede monteur (autotechnicus niveau 3 of 2);
- Het is voor jou geen hogere wiskunde om een band te verwisselen of te stabiliseren;
- Jij hebt een APK/LPG diploma of in staat om deze te behalen;
- Jij bent sociaal en gaat klantgericht te werk.

Sollicitatieprocedure
Is deze functie iets voor jou en ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Kom dan gezellig een keertje langs bij onze vestiging in Zevenhuizen om kennis te maken!

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar [stuur een e-mail] of neem telefonisch contact op via [klik hier voor het telefoonnummer] . Mobiel zijn wij ook bereikbaar op [klik hier voor het telefoonnummer] .

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriŽnterend gesprek (wij volgen de RIVM regels)..
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent