Luba Uitzendbureau

Bloembinder

  • Vacature
  • Tijdelijk
VMBO
  • Noord-Holland
Aalsmeer
22 oktober 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Dagelijks komen er bestellingen voor boeketten en bloemstukken binnen die gemaakt mogen worden. Soms is het een vast boeket uit de collectie en een andere keer mag je alle creativiteit los laten. Belangrijk hierbij is dat je zorgzaam met de producten omgaat en zorg draagt voor de kwaliteit van de boeketten. Bloemwerken worden hier gemaakt voor iedere gelegenheid. Jouw werkplek bevindt zich naast de winkel. Als er klanten komen sta je deze te woord en bespreek je de mogelijkheden neem je de bestelling aan en zorg je ervoor dat je collega van de administratie een offerte opmaakt. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het klaarmaken van bestellingen, inpakken van bestellingen, vouwen van dozen en natuurlijk het verwerken van prachtige bloemen! Ben jij in het bezit van een rijbewijs dan kun je ook de bestelde producten ophalen bij de veiling.

Over het bedrijf

Deze creatieve organisatie is al 50 jaar werkzaam in het vakgebied. Iedere klus die te maken heeft met bloemen, planten of decoraties kan door hun worden opgepakt. Hun arrangementen gaan de hele wereld over. Ze verhuren ook aan partijen, grote evenementen en meetings. Hierbij zijn ze gespecialiseerd in themadecoraties.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau