Luba Uitzendbureau

Scan medewerker Logistiek

Details van de functie

Logo Over de functie

Bij dit logistieke familiebedrijf zorg jij ervoor dat alle kleine pakketten die binnen komen handmatig worden gescand en gesorteerd. Naast deze scanwerkzaamheden help je met allerhande werkzaamheden in het magazijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan opruimwerkzaamheden. Jij vindt het leuk om in een dynamische, gezellige omgeving te werken waar altijd wat gebeurt. Een afwisselende functie op een dynamische plek met gezellige collega's. Daarnaast ben je fulltime beschikbaar, maar is het geen enkel probleem dat je de ene dag wat later begint dan de andere. Heel flexibel dus!

Over het bedrijf

Dit familiebedrijf is in 39 landen actief als logistieke dienstverlener. Je komt terecht in een hecht team waarin jij je snel thuis zult voelen. Het bedrijf en de medewerkers zijn constant bezig met het verbeteren van het persoonlijk handelen, de diensten, producten en processen. Er is veel ruimte voor initiatief. Er wordt resultaatgericht gewerkt, maar ook zeker met een positieve instelling om het leuk te maken voor jezelf, collega?s en klanten

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau