Luba Uitzendbureau

Commercieel Medewerker Binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Als commercieel medewerker binnendienst ben je in het enthousiaste team van vijf verkopers verantwoordelijk voor de schriftelijke, telefonische en persoonlijke correspondentie met de klant en prospect. Zo adviseer je klanten over producttoepassingen en beheer je je eigen verkooprayon op het gebied van de GGS voorraad (Geperforeerd, Gaas en Strekmetaal). Je houdt je veelal bezig met het calculeren, uitbrengen en het opvolgen van offertes. Met collega's van andere afdelingen schakel je over het uitleveren van orders. In je werk zie je commerciŽle kansen en weet deze ook te benutten! Bij jouw toekomstige werkgever heerst een energieke bedrijfscultuur.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een internationaal opererende handels- en productieorganisatie in Zaandam en is gespecialiseerd in de verkoop van geperforeerde metalen plaat, strekmetaal, metaalweefsels, non-ferro metalen en samengestelde producten uit deze materialen. Zij werken in een team van ongeveer 50 medewerkers in een energieke bedrijfscultuur, met aandacht en passie voor het product.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau