Santé Partners

Helpende/ verzorgende oproepbasis - Culemborg

Details van de functie

Logo Heb jij hart voor de zorg en wil jij bijdragen aan ontwikkelingen en vernieuwingen in de zorg? Heb jij affiniteit met mensen met dementie en weet jij een lach op iemands gezicht te toveren? Kom dan werken bij Santé Partners en draag samen met zo’n 2.800 betrokken collega’s bij aan goede zorg en ondersteuning voor onze cliënten. Een organisatie waar ontwikkeling, eigen regie, vitaliteit, maar ook een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk is.

Helpende/ verzorgende oproepbasis – Culemborg
Oproepbasis

Jij als helpende of verzorgende…
biedt zorg en begeleiding aan mensen met dementie volgens de gestelde zorgmethodiek en het in samenspraak opgestelde leefzorg plan. Je levert een belangrijke bijdrage aan een prettig woon- en leefklimaat voor onze bewoners. Iedere dag is weer anders en daardoor erg afwisselend. Daarnaast doe je werk waar je gelukkig van wordt. Ben jij op zoek naar een functie met veel flexibiliteit en eigen initiatief? Werk je graag in een team? We zoeken iemand met een 0-uren contract die we kunnen vragen om in te springen als vaste medewerkers ziek of op vakantie zijn. Je bent vrij om diensten wel of niet toe te zeggen.

Jouw nieuwe werkplek
Je komt terecht in twee locaties, naast elkaar gelegen in Culemborg. De Elisabeth hof is een kleinschalige woonvorm in Culemborg waar 32 bewoners met dementie wonen. We werken in kernteams van 8 bewoners. In het kernteam werken zorgmedewerkers en gastvrouwen- en heren. In de Elisabeth hof wordt zo goed mogelijk een huiselijke omgeving gecreëerd voor de bewoners. We vinden het belangrijk om bewonersgericht te werken, dat wil zeggen dat we inspelen op de behoeften van elke afzonderlijke bewoner.In de Isabelle wonen mensen zelfstandig in hun appartement. We hebben momenteel 24 bewoners in zorg. Het gaat om bewoners met somatische problematiek. Naast hard werken besteden we ook veel aandacht aan elkaar.

Wat wij jou bieden
Uiteraard ontvang je een mooi salaris, passend bij jouw kennis en ervaring, van minimaal €1.863,- en maximaal €2.555,- bruto per maand (FWG 25) op basis van 36 uur. Omdat je flexibel werkt heb je ook recht op onregelmatigheid toeslag, afhankelijk van jouw rooster.We bieden je daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
• een goede reiskostenregeling
• pensioenopbouw
• een eindejaarsuitkering van 8,33%
• ruim zes weken vakantie
• en 8% vakantiegeld wat je elk jaar in mei ontvangt

Er zijn diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Santé Academie, waaronder via GoodHabitz. Een online leeromgeving waar jij de keuze hebt uit een breed aanbod van trainingen. Wil je graag je Engelse taal opfrissen of werken aan jouw digitale vaardigheden? Het kan hier allemaal. Wij investeren in mensen, dus ook in jou!

Wie ben jij?
  • Je hebt een afgerond diploma op MBO-niveau 2 op het gebied Zorg en Welzijn of diploma Verzorgende; MBO Verzorgende (niveau 2 plus), Verzorgende C of Verzorgende niveau 3 AG;
  • Je hebt een hart voor de zorg;
  • Je hebt affiniteit of ervaring met woonzorgcentra of kleinschalig wonen;
  • Je wordt blij van mensen en werkt graag met hen;
  • Je hebt affiniteit of ervaring met mensen met dementie;
  • Je hebt affiniteit of ervaring met woonzorgcentra of kleinschalig wonen.

Informatie en solliciteren
Tover jij graag een lach op het gezicht van onze bewoners? We moedigen je aan om te solliciteren en zien uit naar je reactie. Neem voor meer informatie over het sollicitatieproces gerust contact op met onze recruiter, Priscilla Klip [klik hier voor het telefoonnummer] . Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met de locatie manager, Ilja Rodermans [klik hier voor het telefoonnummer] . Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Bij Santé Partners krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens. Voor nieuwe medewerkers stellen we een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht en is dit onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Werken in de regio…

Binnen Santé Partners zijn er meer dan 100 (wijk)teams, er is dus altijd wel wijkteam bij jou in de regio. Reizen voor een leuke baan, vinden wij niet nodig. Wij gaan dan ook samen met jou op zoek naar een passend baan bij jou in de buurt.

De leuke dingen…

Naast jouw salaris bieden we je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), een goede pensioenregeling en ruim zes weken vakantie. Santé Partners hecht veel waarde aan een goede werk-privé balans. Samen met jou kijken we welk type contract het beste bij jou past.

Leren en ontwikkelen...

Wie gezond en vitaal wil zijn, heeft water en voedingsstoffen nodig. Om kennis op te doen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen, heb je bekende en nieuwe verfrissende leerstof nodig. Waardoor je ook weer kunt groeien in je werk. De Santé Partners Academie bied je deze groei! En dat alles op één centrale plek!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Santé Partners