Continu professionals

Technisch Tekenaar Secundaire Midden- en Hoogspanningsinstallaties

Details van de functie

Logo Als tekenaar werk jij mee aan het ontwerp van de (secundaire) midden- en hoogspanningsinstallatie van onze hechte klanten. Met jouw kennis, ervaring, gedrevenheid en verantwoordelijkheidsgevoel zorg jij er samen met jou collega?s voor dat ieder tekening in topkwaliteit wordt aangeboden aan onze klanten.Jij werkt als tekenaar mee aan het ontwerp van de secundaire elektrotechnische installaties. Dit doe jij zowel aan uitbreiding van de bestaande installaties als aan complete nieuwbouwprojecten. Problemen in het ontwerp weet jij te signaleren en vervolgens los jij deze op in overleg met de engineer. Dit doe jij voor regionaal netbeheerder en landelijk netbeheerder.Jij komt te werken in het Engineering regioteam dat verantwoordelijk is voor 10kV tot en met 150kV midden- en hoogspanningsinstallaties ontwerpen in het gebied Achterhoek en Betuwe. Waarbij het leuke van werken voor en in de regio is dat jij heel concreet ziet waar jij een bijdrage aan levert. Zo kan bijvoorbeeld een groot datacentrum in jou regio door jou goede werk worden aangesloten. Zo werk jij aan de energie van vandaag én morgen:In deze afwisselende en uitdagende baan ben jij verantwoordelijk voor de tekeningen van de secundaire installatie. Hierbij wordt de basis van jou werkzaamheden gevormd door jou (aantoonbare) deskundigheid als tekenaar op het gebied van beveiliging, besturing, automatisering. Deze kennis gebruik jij om de elektrische installaties te tekenen en in detail uit te werken. De verantwoordelijkheden van jou als tekenaar zijn:het maken van tekeningen voor nieuwe te renoveren of uit te breiden hoogspanningsinstallaties met AutoCad en Elcad;ontwerpen toetsen op kwaliteit, toepasbaarheid en haalbaarheid, in samenwerking met de engineers;het opstellen en onderhouden van technische documentatie en productinformatie;beheer van het tekeningenbestand en ondersteunen bij het opstellen en beheren van standaarden en specificaties voor (het uitbesteden van) tekenwerk.

Functie eisen
Wij zoeken een collega die zichzelf wil blijven ontwikkelen, kan eigen initiatief tonen en nemen, die staat voor kwaliteit en een echte teamplayer is.Bovendien verwachten wij van een tekenaar de volgende opleidingen en competenties:een afgeronde MBO in de richting Elektrotechniek of vergelijkbaar;ervaring met AutoCad;bereidwillendheid om te leren met CAD software Elcad te tekenen;bij voorkeur kennis van elektrotechnische installaties opgedaan in andere industrieën;kennis van secundaire techniek is een pré.

Arbeidsvoorwaarden
Jij hebt de energie, wij bieden je de ruimte. Ruimte om het beste uit jezelf te halen, daar worden we immers allemaal beter van. Jij, het bedrijf en vooral onze klanten. En er is meer. Voor deze vacature kan je rekenen op (o.b.v. een 38-urige werkweek):tot max EUR 4.442,- (schaal 6 tot 8) bruto per maand afhankelijk van het huidige kennisniveau en ervaring;een laptop en mobiele telefoon, anders: Bring Your Own Device.

Info over het bedrijf
Voor miljoenen Nederlanders ontwikkelt én beheerd dit bedrijf het energienet. Dat is hard werken, zeker nu de energietransitie in volle gang is. Dit bedrijf is dan ook blij dat ze kunnen rekenen op de kennis en kunde van 7.000 vakmensen. Met elkaar bedenken en realiseert dit bedrijf technisch slimme oplossingen die het energienet klaarmaken voor de toekomst. Voor deze functie ga je werken bij een expert in veranderende energienetten. Ze onderhouden het hoog- en middenspanningsnet in een deel van Nederland en creëren duurzame en innovatieve oplossingen voor nieuwe en bestaande energienetten.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals