Luba Uitzendbureau

Operator droogafdeling

  • Vacature
  • Noord-Holland
Landsmeer
6 december 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je komt te werken in een grote hal waar jij productiewerkzaamheden verricht aan de afvullijn en drogers. Jouw belangrijkste taken bestaan uit het melden van afwijkingen aan product en proces en geef je storingen door. Kleine storingen aan de machines zul je zelf op lossen maar grotere storingen geef je door aan de technische dienst. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor controle van het verpakking en etiketteerproces en zorg je er voor dat het gebruik van alle apparatuur volgens de richtlijnen gebeurt. Omdat je werkt met een natuurproduct wordt er gerekend op jouw flexibiliteit met betrekking tot het nemen van pauzes en overwerk. Je kan dit product immers niet zomaar achterlaten! Samen met je collega`s bepaal je onderling het beste moment voor pauzes.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een zeer modern bedrijf en bestaat al sinds 1895. Zij zijn gespecialiseerd in het produceren en leveren van gedroogde eierproducten. Je kan dan denken aan eiwitpoeder bijvoorbeeld voor in bakmixen. Sinds maart 2013 is het assortiment verder uitgebreid met verschillende vloeibare eierproducten, onder andere voor het maken van mayonaise. Er wordt gewerkt in een 5-ploegendienst. Door jarenlange ervaring is dit bedrijf uitgegroeid tot een wereldwijd betrouwbare, flexibele producent en leverancier van eierproducten. Samen met 40 collega?s verwerken zij meer dan twee miljoen eieren per dag tot hoogwaardige eierproducten in alle soorten en maten. Voor jou de kans om verantwoordelijk te worden voor de absolute topkwaliteit op de droogafdeling!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau