Luba Uitzendbureau

Installateur raamdecoraties

  • Vacature
  • Noord-Holland
Zaandam
22 oktober 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als raamdecorateur ga je, afhankelijk van je ervaring en kennisniveau, zelfstandig of met collega?s op pad naar de klanten waar jij de raamdecoraties inmeet en installeert. Belangrijk hierbij is dat je goed kan meten en secuur te werk kan gaan. Het is zeer afwisselend werk en je zult naast het plaatsen van raamdecoraties ook soms houten vloeren moeten installeren, dit is afhankelijk van het werk wat er binnen komt. Verder ga je verschillende werkzaamheden uitvoeren, zoals het monteren van allerlei soorten raamdecoratie, zoals jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen, duettes of plissés. Ook horren en het ophangen van gordijnrails en gordijnen zijn jou niet onbekend.

Naast dat je het leuk vind om een prachtig resultaat te maken voor de klant heb je oog voor detail en denk je in oplossingen. Het betreft een functie waarin je zelfstandig aan het werk gaat. Uiteraard ga je eerst met collega's op pad om ingewerkt te worden maar na verloop van tijd zul je ook alleen naar klussen worden gestuurd. Dit doe je in een bedrijfsauto die je krijgt van het bedrijf. Je werkdag is van 8:00 en 17:00 uur, maar er wordt een flexibele houding verwacht op het moment dat de opdracht af moet.

Over het bedrijf

Dit bedrijf in zaandam specialiseert zich in het verkopen en leggen van houten vloeren, laminaat, pvc en kurk. Naast vloeren doen zij ook raamdecoraties in allerlei soorten en maten en komen dit thuis voor u installeren. Doordat zij altijd op de hoogte blijven van de nieuwste interieur trends kunnen zij adviseren in een keuze naar de juiste vloeren op het gebied van systemen, houtsoorten, vloerverwarming, tapijt, karpetten, vinyl en onderhoud. hooglandvloeren.nl/vloeren/kurk-vloeren/ hooglandvloeren.nl/specialisaties/vloerverwarming hooglandvloeren.nl/specialisaties/onderhoudHet betreft een familiebedrijf dat wordt gerund door een echtpaar en waar hun 3 kinderen met plezier mee werken in het bedrijf. Er werken ongeveer 5 man in de buitendienst en hebben allemaal de neus in dezelfde richting, goed, snel en kwalitatief werk afleveren. Er heerst een informele sfeer op de werkvloer en je bevindt je tussen mensen die hard werken en hart hebben voor hun vak.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau