Luba Uitzendbureau

Dakdekker - leerling

  • Vacature
  • Noord-Holland
Hoogkarspel
22 oktober 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij gaat samen met een ervaren dakdekker aan de slag. De ene week kan dit in Amsterdam zijn en de volgende week zomaar dichterbij huis. Jij fungeert in de rol van assistent dakdekker en ondersteunt waar mogelijk de dakdekker bij het uitvoeren van zijn werk. Jij leert de fijne kneepjes van het vak en steeds meer ben je in staat de werkzaamheden ook zelf uit te voeren. De werkzaamheden verschillen bij elke opdracht. Zo kan het zijn dat jullie dak herstelwerkzaamheden uitvoeren, pannen leien daken aan het leggen zijn of het plaatsen van bitumen daken. Uiteindelijk ga je het zelfstandig branden van bitumen ook onder de knie krijgen. Kortom, een veelzijdige en afwisselende baan!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever staat al meer als 10 jaar voor iedereen klaar als het gaat om droog, gezond én veilig wonen. Geen dak is voor eeuwig opgewassen tegen de invloeden van buitenaf of ouderdom. Ook voor een dakkapel of het vervangen van boeidelen kun je hier terecht. Er heerst een informele werksfeer met een niet lullen maar poetsen werkmentaliteit.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau