Luba Uitzendbureau

Constructeur / Werkvoorbereider

Details van de functie

Logo Over de functie

Je komt te werken op de constructieafdeling waar jij je bezig gaat houden met diverse werkzaamheden. Zo zorg jij voor de benodigde informatie voor het project in overleg met de manager. Je schroomt niet om met voorstellen te komen ter verbetering van de opdracht, er heerst een open cultuur binnen het bedrijf dus zaken zijn goed bespreekbaar. Jij voelt je verantwoordelijk voor jouw project(en), waarbij de kwaliteit in hoog vaandel staat. Je houdt overzicht over de voortgang van begin tot de afronding van de opdracht en weet beslissingen te nemen als nodig dit nodig is. Verder heb je nauw contact met de medewerkers op de vloer.

Door de vele jaren ervaring bij het inzetten van grondverzetmachines over de hele wereld is de constructieafdeling in staat om het equipment aan te passen op wens van de klant. Deze wens wordt doorgezet naar de constructeur(s). De afdeling constructie produceert de uitrustingsstukken voor eigen gebruik, maar werkt ook voor derden. Hier kun je denken aan het vergroten van het graafbereik en het verhogen van het vermogen aan diverse types grote grondverzetmachines: Caterpillar 390 en Hitachi 1200 ? 1900.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verhuur van grondverzetmaterieel en de daarbij behorende technische dienstverlening. Zij opereren zowel in eigen land als internationaal. De projecten worden voorbereid en beheerd vanuit het hoofdkantoor in Hoorn. Het omvangrijke machinepark bestaat vrijwel volledig uit CATERPILLAR materieel. Dit is een familiebedrijf en werd opgericht in 1957. Op dit moment leidt de derde generatie het bedrijf, er heerst een fijne sfeer waar veiligheid en samenwerken hoog in het vaandel staan.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau