Sensire

Verpleegkundige - Regio Liemers

Details van de functie

Logo Wat ga je doen als verpleegkundige?

Je komt bij de klant, die staat je met open armen op te wachten, de koffie staat klaar en ondertussen help jij mevrouw met het douchen, de stomazorg etc. Achter elke deur een ander persoon, een andere zorgvraag en een ander levensverhaal. Als verpleegkundige wil jij het liefst aan de slag met zorgtaken waarvoor je bent opgeleid: inventariseren van zorgbehoefte, coördineren van de zorgverlening en uitvoeren van hoog complexe zorg met een combinatie van care- complex (verpleegtechnisch handelen) en case-complex (achtergrond/situatie). Door de grote diversiteit aan zorgvragen bij klanten in de wijk is het niet altijd mogelijk om alleen dit type werk te doen, daar moeten we realistisch in zijn. Uiteraard streven we dit wel na.

Als verpleegkundige bij Sensire heb je ook zeker een verpleegkundige route, hierbij kun jij je richten op de zorg van de toekomst. Dat zijn toekomstige zorgvragen van de klant met als doel dat de klant, ook in de toekomst, kan leven zoals hij dat wil. Daarnaast ben je bezig met de wijkverpleging van de toekomst waar (pionieren met) innovatie en digitalisering een belangrijke plaats innemen. Jij bepaalt of je kansen die er liggen grijpt.

Regio Liemers

Regio Liemers is een divers gebied, met stad, dorp en een buitengebied. In de omgeving zijn een aantal camping aanwezig, waar ook met regelmaat zorg wordt geleverd. Regio Liemers kent 6 teams, Zevenaar oost, west en centrum, Doesburg, Duiven/Westervoort en een verpleegkundig team (welke start in het najaar). Ieder team bestaat gemiddeld uit 20 collega’s en we werken samen met meerdere organisaties en ziekenhuizen. In de teams wordt je door zowel collega´s als klanten met open armen ontvangen en zijn de klanten blij dat je er bent. Ondanks dat het een solistische baan is, heb je niet het gevoel dat je alleen bent. Er zijn korte lijnen, iedereen is toegankelijk en een taartje/slingers bij verjaardagen zijn niet te missen.

Wie ben jij?

Werken is de wijk is werken in een uitdagende werkomgeving met veel diversiteit. Je weet eigenlijk nooit wat je achter de deur aantreft. Dat vraagt van jou veel. Snel schakelen en individueel handelen is soms noodzakelijk zonder dat je in de stress schiet. Je draagt hierdoor een grote verantwoordelijkheid. Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid weet jij de wensen en behoeften van onze klant feilloos te achterhalen, je weet de juiste prioriteiten te stellen en stemt daar de ondersteuning die je biedt op af. Tijdens je routes heb je bereikbaarheidsdiensten en na de route ben jij nog bereikbaar terwijl je overstijgende/klant taken uitvoert. Dit vraagt flexibiliteit en een goede communicatie.

Daarnaast vragen wij van jou de volgende praktische zaken:
  • Een afgeronde mbo-opleiding verpleegkunde niveau 4 of hbo-V opleiding;
  • Je bent in het bezit van een BIG-registratie en bent minimaal bevoegd voor het uitvoeren van voorbehouden en risicovolle handelingen;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
  • Je kunt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.
Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

De functie verpleegkundige valt in de schaal FWG 45 (€2.492,51 tot €3.362,22 exclusief 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering) conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris. Uren zijn in overleg bespreekbaar, waarbij we streven naar 6 tot 8 uurs diensten en waarbij je ook de reguliere teams kunt ondersteunen. Omdat wij graag een duurzame relatie aangaan met onze medewerkers behoort ook een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Veel is mogelijk!

Daarnaast krijg je van ons een smartphone en iPad in bruikleen, die je ook privé mag gebruiken.

Enthousiast geworden?

Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Manon ten Brink, teamregisseur regio Liemers, via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire