WerkTalent

Commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
De verkoopafdeling bij deze organisatie gespecialiseerd in het maken van sloepen en plezierboten is een van de meest dynamische afdelingen binnen dit bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de verkochte boten. Je houdt contact met klanten tijdens het bouwproces en je houdt je houdt je bezig met service en aftersales. Daarnaast communiceer je met de koper van de boot en verwerkt de gemaakte afspraken administratief. Als het druk is in de showroom, spring je even bij; ontvang je klanten en sta je hen te woord. Daarnaast beheer je ook nog de social-media kanalen en denk je na over hoe zij zich beter kunnen presenteren. Ook help je mee met de communicatie naar de klanten, zoals mailingen, advertenties en beurzen.
Je bent de spin het web in een boeiende en soms hectische omgeving met veel telefoonverkeer en showroom bezoek. Goede ideeŽn zijn altijd welkom en het nemen van initiatief wordt op prijs gesteld.

Sollicitatieprocedure
Wij bemiddelen geen cv's, maar mensen en daarom willen wij graag persoonlijk met je kennis maken. Samen kijken wij dan of deze functie bij je past of dat wij wellicht een andere passende functie voor je kunnen vinden. Mocht je vragen of interesse hebben, neem dan contact met ons op!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent