De Bruin Tankbouw B.V.

Apparatenbouwer/ TIG-lasser

 • Vacature
 • Fulltime baan
VMBO
 • Gelderland
Uddel
6 oktober 2021
31 december 2022

Details van de functie

Dit ga je doen
Als apparatenbouwer / TIG-lasser lever jij in de werkplaats kwalitatief en specialistisch laswerk. Je bent voornamelijk bezig met het verwerken, verbinden, samenstellen, lassen van RVS en het monteren van deze producten. Dit doe je volgens tekeningen en mondelinge opdrachten. Indien nodig signaleer en meld je eventuele afwijkingen om de uitkomst tot een succes te leiden. Je bent medeverantwoordelijk voor het correct en tijdig afleveren van het eindproduct. Orde, netheid en veiligheid op de werkplek staat hoog in het vaandel. Binnen je functie rapporteer je aan de meewerkend voorman.

Dit breng je mee
Als apparatenbouwer / TIG-lasser ben je gemotiveerd, secuur, consequent en oplossingsgericht. Je stelt hoge eisen aan het laswerk. Daarnaast ben je communicatief vaardig en kan je zowel zelfstandig alsook in teamverband werken. Je beschikt over goede materiaal- en proceskennis en je weet van aanpakken. Verder voldoe je aan de volgende punten:
 • Minimaal vmbo of mbo (niveau 2/3) werk- en denkniveau in de richting van bijvoorbeeld metaaltechniek of allround plaatwerker.
 • In bezit van geldige TIG-lascertificaten of bereid om deze te behalen.
 • In bezit van een Vca-certificaat.
 • Je kunt (technische) tekeningen, beschrijvingen en kwalificaties lezen en begrijpen.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Engels is een voordeel.
 • Technisch inzicht en affiniteit met de metaalindustrie.
 • Kennis van Microsoft Office (Word, Excel, Outlook) en een ERP-systeem, bij voorkeur Ridder IQ.

Wat kun je van ons verwachten?
Wij geven jou vrijheid om van jouw functie een succes te maken. Dit staat centraal in jouw loopbaan bij ons. Goede samenwerking, plezier in je werk en een open sfeer zijn zaken die wij jou graag bieden. Daarbij hoort een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden.

Wie zijn wij?
Bij De Bruin Tankbouw zijn wij ambitieus, pragmatisch en nuchter. Wij gaan voor kwaliteit. Dit doen we met een positieve houding en daarbij willen wij elke dag een beetje beter worden. Het team bestaat momenteel uit ongeveer 50 medewerkers.
Wij produceren sinds 2005 diverse soorten RVS-tanks op basis van specifieke klantwensen. Wij leveren onder andere aan de agrarische sector, chemie en voedingsmiddelenindustrie. Alle producten, van opslag- en procestanks tot warmtewisselaars en roerwerken, zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de gestelde eisen.

Belangstelling?
Wij komen graag met je in contact! Stuur jouw cv en motivatiebrief naar [stuur een e-mail]. Wil je eerst nog meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Arjan de Bruin [klik hier voor het telefoonnummer] .

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Lillian van Lagen - Vos
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door De Bruin Tankbouw B.V. gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.