Luba Uitzendbureau

Medewerker technische dienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Als medewerker technische dienst zorg jij ervoor dat ons machinepark, maar ook onze gebouwen in optimale staat zijn. In het machinepark vind je meerdere inpaklijnen, printers en kookketels. Hier voer jij preventief onderhoud aan uit, je loopt controle rondes en los je adhoc voorkomende storingen snel op. Daarnaast kan het voorkomen dat je ergens een lamp moet vervangen, een bureau moet verstellen of een wc zal ontstoppen.
Je start in de dagdienst met werktijden van 8.00 -17.00 uur. Na 2-3 maanden inwerken zal je mee gaan draaien in de ploegendienst. De ploegendienst heeft de volgende werktijden: 6.00 - 15.00 uur, 8.00 -17.00 uur, 13.00 - 22.00 uur. Daarnaast ben je bereid om in het weekend oproepbaar te zijn voor een storingsdienst.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een bedrijf die elke dag koelverse gerechten op maat maakt voor verschillende doelgroepen zoals ziekenhuizen en thuiszorgorganisaties. Gestart als groentewinkel en nu uitgegroeid tot een duurzaam bedrijf die wel 28.000 mensen per dag voorziet van een dagverse maaltijd. Daarmee zijn ze gegroeid tot een bedrijf met wel 200 medewerkers op de locatie in Katwijk.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau