Luba Uitzendbureau

Spuiter

  • Vacature
  • Vast contract
  • Zuid-Holland
Rijnsburg
27 november 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als spuiter ben jij verantwoordelijk voor het spuiten van gehele vrachtwagens; van schadeherstel tot nieuwe projecten. Werken vanaf de basis met schuren en plamuren tot de eindafwerking van blanke lak. Van spuiten in één kleur tot sjabloon spuiten in meerdere (metallic) kleuren. Je werkt in een moderne spuitcabine die voldoet aan de huidige veiligheids- en milieueisen. Ook de materialen die zij gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit.

De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 07.30 tot ongeveer 16.15 uur.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is al meer dan 100 jaar specialist voor het bouwen van carrosserie, het plaatsen en onderhouden van de transportkoeling, voor APK & onderhoud aan een vrachtwagen, het in kleur spuiten van de carrosserie en het produceren en monteren van autoreclame op de carrosserie.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau